Adio, Chindia! Viorel Moldovan, fără o propunere de continuare. Cine îi va lua locul

0
Loading...

29 iunie 2020, 12:19

Fostul internaţional Viorel Moldovan va părăsi echipa Chindia Târgovişte, pe care a promovat-o în prima liga. Contractul tehnicianului expiră la sfârşitul acestei luni, iar echipa a găsit deja un înlocuitor.

Moldovan a avut azi o discuţie cu şefii clubului, la finalul căreia fostul mare atacant a lăsat clar de înţeles că nu mai vrea să semneze prelungirea. Obiectul lui Moldovan era evitarea retrogradării.

După cinci runde disputate în play-out, Chindia Târgovişte este penultima, cu 17 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Dinamo, care are două meciuri mai puţin disputate.

În runda următoare, echipa lui Chindia va da piept cu revelaţia din play-out, FC Voluntari.

“Viorel Moldovan nu mai este antrenorul echipei noastre. AFC Chindia Târgovişte anunţă că a încetat, la termen, relaţiile contractuale cu Viorel Moldovan. Antrenorului nu i s-a propus prelungirea contractului, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima vreme şi a poziţiei din clasamentul Ligii I. Mulţumim, Viorel Moldovan, pentru aportul adus la promovarea din sezonul trecut”, se arată într-un comunicat al clubului târgoviştean.

Chindia îl va înlocui pe Moldovn cu olteanul Emil Săndoi, fostul selecţioner al naţionalei U21 a României. Antrenorul de 55 de ani a confirmat pentru gsp.ro, discuţiile cu Chindia, echipă care l-a dorit şi în trecut.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/targoviste/adio-chindia-viorel-moldovan-propunere-continuare-lua-locul-1_5ef9b1945163ec427171e7ef/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here