Fake-uri confiscate de jandarmi. Locaţia în care au fost prinşi comercianţii care vindeau falsuri grosonale

0
Loading...

29 iunie 2020, 15:07

Jandarmii dâmboviţeni au lăsat fără marfă un bărbat de 42 de ani, din Târgovişte, care vindea articole vestimentare cu denumirile unor mărci de renume. Falsurile grosonale erau vândute într-o piaţa din Municipiu.

„Jandarmii dâmboviţeni în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat o persoană care avea expuse spre vânzare produse contrafăcute în Piaţa Bărăţiei, din municipiul Târgovişte. În urma verificărilor efectuate asupra bărbatului în vârstă de 42 de ani au fost găsite mai multe articole vestimentare (tricouri, pantaloni, bluze de trening, şepci) cu numele unor mărci consacrate”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.

Piaţa Bărăţiei este una dintre locaţiile în care astfel de comercianţi îşi fac veacul. Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar bărbatului i s-au întocmit actele de sesizare pentru “punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/targoviste/fake-uri-confiscate-jandarmi-locatia-fost-prinsi-comerciantii-vindeau-falsuri-grosonale-1_5ef9d8de5163ec42717336eb/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here