Tomograf computerizat şi două aparate de radiologie de ultimă generaţie, la Spitalul din Târgovişte

0
Loading...

28 iunie 2020, 09:14

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi-a prezentat noile aparate digitale cu care va fi dotat Serviciul de Radiologie şi Imagistică Medicală. Este vorba de un nou tomograf computerizat şi două aparate de radiologie de ultimă generaţie.

Cele două aparate de radiologie vor fi conectate la calculatoarele medicilor curanţi, astfel încât radiografiile să poată fi vizualizate în timp real.

Noile aparate au fost achiziţionate printr-un proiect derulat din fonduri de la Ministerul Sănătăţii. Unul dintre aparatele de radiologie este deja autorizat şi se lucrează cu el de câteva luni la Spitalul Judeţean. Celălalt aparat de radiologie şi computerul tomograf sunt montate şi sunt în procedură de autorizare.

„Este un pas înainte pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, este un pas înainte pentru ceea ce înseamnă un act medical de calitate pentru cetăţenii judeţului Dâmboviţa, pentru cetăţenii municipiului Târgovişte, care sunt deserviţi de către Spitalul Judeţean de Urgenţă. Mulţumesc firmei furnizoare, mulţumesc, de asemenea, conducerii spitalului judeţean, pentru eforturile pe care le-a făcut ca să avem aceste dotări la Târgovişte”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/targoviste/tomograf-computerizat-doua-aparate-radiologie-ultima-generatie-noi-spitalul-targoviste-1_5ef8330d5163ec427167c97c/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here