VIDEO Trei autobuze, mistuite de un incendiu. Anchetatorii cred că focul a fost pus intenţionat

0
Loading...

24 iunie 2020, 08:30

Trei autobuze care erau parcate în fosta Autogară Mondotrans, din Târgovişte, au ars ca o torţă noaptea trecută. Incendiul se pare că a fost pus intenţionat, spun anchetatorii.

UPDATE: ORA 09.00 În această dimineaţă organele de cercetare de la poliţie, împreună cu pompierii, au reluat cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzei producerii incendiului.

„În jurul orei 01:00 pompierii din cadrul ISU Dâmboviţa au fost alertaţi pentru stingerea a trei autobuze. S-a intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă. Cele trei autobuze au ars în totalitate. În urma, cercetărilor cauza probabilă a incendiului: este folosirea intenţionată a focului pentru a genera incendiul”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Locaţia este folosită acum de către o autogară privată şi nu este la primul incident de acest fel. Acum un an, în aprilie, alte două autobuze dezafectate s-au făcut scrum în acelaşi loc. Atunci oamenii străzii se pare că ar fi fost vinovaţi de incendiu, fiindcă foloseau autobuzele pe post de dormitor.

De acestă dată, pompierii spun că focul a fost pus intenţionat la unul dintre autobuze şi că s-a extins rapid la celelalte două.

Pompierii de la ISU Târgovişte au intervenit rapid şi au împiedicat răspândirea incendiului, însă din cele trei autobuze nu au reuşit să mai salveze mare lucru.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere şi fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpa, fapta prevazuta de art. 255 din Codul Penal. În continuare se efectuează cercetări, urmand sa se stabileasca cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/targoviste/video-trei-autobuze-mistuite-incendiu-anchetatorii-cred-focul-fost-pus-intentionat-1_5ef2e44f5163ec4271405344/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here