Mișcare bombă în politică. Fostul jurnalist Robert Turcescu a făcut anunțul zilei

0
Loading...

Maria Dima

17 august 2020

Fostul jurnalist Robert Turcescu, actual parlmentar PMP, a făcut un anunț surpriză.

„Candidez pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Azi mi-am depus la BEJ dosarul de candidatura, insotit de peste 3.500 de semnaturi. E vremea pentru o schimbare- fulger si in Dâmbovița, județul copilăriei mele!”, a anunțat

pe pagina sa de Facebook.

de Constanța, Robert Turcescu a fost jurnalist înainte de a intra în politică. Pe 21 septembrie 2014, acesta a explicat în direct la B1 TV că a fost ofițer acoperit, cu gradul de locotenent-colonel, și că renunță la emisiunea pe care o făcea la acest post.

La alegerile locale din 2016, a candidat la Primaria București, din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). S-a clasat pe locul 4, cu 6,46% din voturi. Pe 9 iunie 2016, a fost ales vicepreședinte al PMP și desemnat președinte interimar al PMP București, funcție pe care a deținut-o până la 9 august, când a fost înlocuit de Valeriu Steriu. Turcescu a fost ales deputat de Constanța în legislatura 2016-2020 din partea PMP.

La 21 septembrie 2014 Robert Turcescu a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire al Direcției Informații Militare. La vremea respectivă, Turcescu declara: „Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu și să fac aceasta mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în fața lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi și vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugați-vă pentru mine și cu mine să fim iertați și izbăviți. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi și de judecători drepți. Cu Dumnezeu înainte și va fi bine! Vă cer iertare tuturor”.

Turcescu a debutat în presă în 1993 la Curierul Național. Scrie la Pop Rock & Show, Ziua și Evenimentul Zilei. În continuare evoluează la radio, întâi la Radio Total unde devine redactor-șef la vârsta de 23 de ani. În anul 2000 este numit redactor-șef la Europa FM unde devine realizatorul emisiunii România în direct, din anul 2000 până în octombrie 2008. În anul 2002, această emisiune a primit Premiul CNA pentru cel mai bun talk-show radio.

În paralel cu emisiunea de la Europa FM se implică în conducerea trustului Realitatea-Cațavencu. Are o emisiune la Realitatea TV, scrie la Cotidianul (unde este redactor șef între 2004-2005) Emisiunea TV cu numele 100% devine un talk-show popular, fiind premiată în 2004 ca cel mai bun talk-show din televiziune de către Asociația Profesioniștilor de Televiziune.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/miscare-bomba-in-politica-fostul-jurnalist-robert-turcescu-a-facut-anuntul-zilei.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here