Scene ca în „Die Hard”, la ieșirea din Dâmbovița Mall. Au curs pumnii și lacrimile în familie

0
Loading...

Bătaia crâncenă dintre cei doi bărbaţi a avut loc, chiar la ieşirea din Dâmboviţa Mall, un centru comercial inaugurat recent în Târgovişte. Deocamdată, nu este cunoscut motivul pentru care s-au luat la bătaie cei doi bărbaţi. Unul dintre scandalagii avea asupra sa şi un pumnal. La un moment, o femeie a intervenit să-l despartă pe cei doi indivizi pentru că unul dintre cei implicaţi în altercaţie era plin de sânge. În imagini se vede cum unul dintre bărbați, însoțit de soția însărcinată, sângerază în zona capului, în urma loviturilor primite. Bărbatul a ajuns la spital, iar medicii au sesizat poliția, scrie Adevărul. Scenele de o violenţă crâncenă au avut loc la ieşirea din Dâmboviţa Mall. Centrul comercial a fost inaugurat pe data de 20 august, la Târgovişte, în urma unei investiţii de private, de 60 de milioane de euro. Dâmbovița Mall are o suprafață construită totală de peste 70.000 mp, 1280 locuri de parcare din care 815 în subteran și magazine pentru toate categoriile de vârstă. Potrivit presei locale, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. “Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la cei doi bărbați care se agresează, Compartimentul Relații Publice din cadrul IPJ Dâmbovița a abilitat să comunice următoarele: Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, s-au deplasat imediat în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului pentru aplanarea conflictului. Polițiștii au identificat persoanele implicate, respectiv doi bărbați de 28 și 32 de ani. De asemenea, a fost depusă plângere, în cauză, polițiștii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de art. 193 și art. 371 din Codul Penal. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile legale”. Primull centru comercial din județ de tip mall a fost inaugurat la Târgoviște pe 20 august.

7 septembrie 2020

Scene ca în super-filmele de acțiune de la Hollywood, la recent inauguratul Dâmboviţa Mall din Târgovişte, unde doi tineri s-au bătut cu sălbăticie, fără să le pese că la violenţe asistă copii şi chiar femei însărcinate.

Bătaia crâncenă dintre cei doi bărbaţi a avut loc chiar la ieşirea din Dâmboviţa Mall, un centru comercial de anvergură inaugurat recent în Târgovişte.

Deocamdată, nu este cunoscut motivul pentru care s-au luat la bătaie cei doi bărbaţi. Unul dintre scandalagii avea asupra sa şi un pumnal. La un moment, o femeie a intervenit să-l despartă pe cei doi indivizi pentru că unul dintre cei implicaţi în altercaţie era plin de sânge.

În imagini se vede cum unul dintre bărbați, însoțit de soția însărcinată, sângerază în zona capului, în urma loviturilor primite. Bărbatul a ajuns la spital, iar medicii au sesizat poliția, scrie

Scenele de o violenţă crâncenă au avut loc la ieşirea din Dâmboviţa Mall. Centrul comercial a fost inaugurat pe data de 20 august, la Târgovişte, în urma unei investiţii de private, de 60 de milioane de euro. Dâmbovița Mall are o suprafață construită totală de peste 70.000 mp, 1280 locuri de parcare din care 815 în subteran și magazine pentru toate categoriile de vârstă.

Potrivit presei locale, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. “Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la cei doi bărbați care se agresează, Compartimentul Relații Publice din cadrul IPJ Dâmbovița a abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, s-au deplasat imediat în parcarea unui centru comercial de pe raza municipiului pentru aplanarea conflictului. Polițiștii au identificat persoanele implicate, respectiv doi bărbați de 28 și 32 de ani.

De asemenea, a fost depusă plângere, în cauză, polițiștii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de art. 193 și art. 371 din Codul Penal. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile legale”.

Primul centru comercial din județ de tip mall a fost inaugurat la Târgoviște pe 20 august.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/scene-ca-in-die-hard-la-iesirea-din-dambovita-mall-au-curs-pumnii-si-lacrimile-in-familie.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here