Bătaie în direct la Pro TV! Mihaela Rădulescu şochează cu anunţul făcut

0
Loading...

16 septembrie 2020

Mihaela Rădulescu a făcut un anunţ în care spune că doi concureţi de la Ferma au fost daţi afară.

a reuşit cu adevărat să îi sperie pe concurenţi, dar până la urmă s-a dovedit că a fost doar o glumă. Dar până la urmă nimeni nu a fost dat afară din competiția

Vedetelor, orășeni versus săteni pentru că ar fi încălcat regulamentul.

Mihaela Rădulescu dă afară doi concurenți

Momentul când Mihaela face anunţul: Între Andrei și George Piștereanu s-a produs un conflict, care le poate aduce eliminarea din

2020. Totul s-a dovedit a fi o diversiune a Mihaelei Rădulescu pentru a-i speria pe concurenți. Nici George nici Andrei nu s-au bătut, ci de fapt a fost doar o păcăleală făcută de producători concurenților.

Probleme sunt între Anda Adam și Paul Diaconescu, din nou pe tema mâncării. Aceasta a certat-o pe Elena pentru că nu a dozat corect mâncarea, iar Paul a primit din nou o porție mult mai mare ca Andrei care este mult mai mare ca acesta.

„Eu cred că toți ceilalți sunt foarte asumați mai puțin Paul. Dacă nu a înțeles conceptul acestei emisiuni, pleacă acasă.”, a spus Anda Adam.

Anda Adam intră în conflict cu Elena. Cele două își aruncă cuvinte grele, iar Anda consideră că Elena este o mahalagioaică notorie.

pentru fermierul săptămânii. George și Andrei trebuie să care niște bușteni de 30 de kg și să parcurgă un traseu. Concurentul care va pune la final cele mai multe stegulețe, va câștiga proba și devine noul Fermier al săptămânii.

„Trebuie să încercăm să trecem peste probleme, atâta vreme cât nu este o problemă gravă. Ce vrea eu să-ți transmit, femeie fiind, că nu trebuie să folosești alintătura pe post de scuză”,i-a transmis Mihaela Rădulescu, Vivianei concurentă Ferma Orășeni vs Săteni.

Video şi detalii din emisiune puteţi urmări

Filmările au loc în

Mai mult, tot aici s-a filmat şi primul sezon, prezentat de Iulia Vântur.

Legenda spune că aici, în urmă cu un secol, se ascundea un haiduc, pe nume Niţă Lemnaru. Acesta şi-a construit o gospodărie împreună cu soţia lui, dar proprietatea a fost luată în posesia statului şi transformată într-un ocol silvic. Până la urmă, ferma a fost retrocedată urmaşilior lui Niţă, dar, din păcate, construcţia s-a degradata odata cu timpul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/bataie-in-direct-la-pro-tv-mihaela-radulescu-socheaza-cu-anuntul-facut.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here