4.4 C
Dâmboviţa
luni, 8 martie, 2021

Noul șef al ANRP, numit de PNL, este Silviu Grigorescu, cunoscut funcția de top din imobiliare

foto Facebook Silviu Grigorescu

Noul președinte ANRP va fi Silviu Aurelian Grigorescu. Dar cine este Silviu Aurelian Grigorescu?

ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) a revenit liberalilor, așa că PNL a validat lista, dar la conducerea ANPR ajunge un lider de Dâmbovița, în persoana lui Silviu Aurelian Grigorescu. Amintim că filiala PNL Dâmbovița este condusă de Virgil Guran, apropiat al președintelui PNL, Ludovic Orban.

Silviu Aurelian Grigorescu a candidat pe lista PNL Dâmbovița pentru Senat în 2020, dar fără succes. În trecut, însă, Silviu Grigorescu, era angajatul unei companii cu acționari din Lituania, care a construit un complex rezidențial în București. Ocupa chiar o funcție de top, de general manager, iar, din această funcție, a oferit mai multe interviuri în presa economică. El a terminat Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole la Universitatea Tehnică de Construcții București.

Miza privind conducerea ANPR este una mare. Autoritatea decide lista despăgubirilor pe care le acordă foștilor proprietari, cuantumul lor, dar și recuperează prejudiciile de sute de milioane de lei de la cei condamnați în instanță în dosarele de așa-numita ”mafie a retrocedărilor”.

Se pare că și fosta sa soție este bine ancorată în lumea politică, și ea candidând anul trecut pentru un mandat în Parlamentul României, dar de deputat, fiind și multicalificată dacă ne uităm la multitudinea de funcții deținute în sistemul public, în același timp.

20 feb 2021 / 12:17

20 feb, 12:05

Sursa: https://www.dcnews.ro/noul-sef-al-anrp-numit-de-pnl-este-silviu-grigorescu-cunoscut-pentru-activitatea-din-domeniul-imobiliar_803068.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,043FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Vaslui Plus