4.4 C
Dâmboviţa
luni, 8 martie, 2021

Comunicat de presă – IJJ Dâmboviţa

2021-02-22 09:51:06

BULETIN INFORMATIV

Jandarmii au continuat misiunile pentru protejarea populaţiei în context epidemiologic

Acţiunile jandarmilor pentru protejarea populaţiei împotriva îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 au continuat şi în perioada 15-21 februarie a.c., cu verificări efectuate, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, în cooperare cu poliţiştii, în pieţe, parcuri, centre comerciale, mijloace de transport în comun şi alte zone aglomerate. De asemenea, au continuat şi verificările pentru respectarea măsurii privind circulaţia persoanelor în intervalul 23.00-05.00.

În perioada de referinţă au fost aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.300 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală conform prevederilor Legii nr. 55/2020, respectiv nepurtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura.

Acţiunile informativ-preventive vor fi intensificate şi în perioada următoare, atât în rândul populaţiei, cât şi în instituţiile de învăţământ. Menţionăm faptul că scopul acestor acţiuni informativ-preventive nu este acela de a aplica sancţiuni, ci de a explica oamenilor importanţa şi necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor.

Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtaţi masca de protecţie, să respectaţi măsurile de distanţare fizică, izolare şi carantină adoptate de autorităţi.

Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2021/02/22/comunicat-de-presa-ijj-dambovita–665460

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,043FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Vaslui Plus