5.9 C
Dâmboviţa
luni, 19 aprilie, 2021

Dâmboviţa: 49 de şcoli şi grădiniţe trec, începând de vineri la scenariul roşu. În urmă cu o lună, doar trei unităţi de învăţământ din judeţ făceau cursuri online

astăzi, 18:30

Un număr de 49 de unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Dâmboviţa trec, începând de vineri, 5 martie, în scenariul 3 de funcţionare, cursurile urmând a se desfăşura online conform unei hotărâri aprobate joi după amiază de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În urmă cu o lună, la debutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar, doar trei unităţi didactice din judeţ funcţionau în scenariul roşu.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat, joi după amiază, o hotărâre prin care aprobă trecerea la cursuri online în 49 de unităţi didactice din judeţ. Cele mai multe dintre acestea sunt din municipiul Târgovişte, care joi a depăşit indicele de infectare de 3 cazuri la o mie de locuitori. Astfel, 45 dintre şcolile şi grădiniţele care vor face, de vineri, cursuri online sunt din Târgovişte, celelalte patru fiind din localitatea Glodeni.

În 5 februarie, la începutul celui de-al doilea semestru al anului şcolar, doar trei unităţi de învăţământ din Dâmboviţa funcţionau în scenariul roşu, însă între timp numărul de cazuri de îmbolnăvire a crescut în mai multe localităţi din judeţ.

Sursa: https://www.news.ro/social/dambovita-49-de-scoli-si-gradinite-trec-incepand-de-vineri-la-scenariul-rosu-in-urma-cu-o-luna-doar-trei-unitati-de-invatamant-din-judet-faceau-cursuri-online-1922403004002021031820043772

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,043FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Vaslui Plus