5.9 C
Dâmboviţa
luni, 19 aprilie, 2021

Târgoviște, măsuri după intrarea orașului în scenariul roșu

04 Martie 2021 / 20:36

Târgoviște, măsuri după intrarea orașului în scenariul roșu / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Șapte localități din Dâmbovița, inclusiv municipiul Târgoviște, se află în scenariul roșu, după ce rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a depășit numărul de 3 cazuri la mia de locuitori.

În orașul Târgoviște, rata de incidență a cazurilor de COVID-19 pe ultimele 14 zile a ajuns la 3,07 la mia de locuitori. Cum s-a ajuns la acest prag, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a luat mai multe măsuri în acest sens. Târgoviștea se va afla în scenariul roșu pentru o perioadă de 14 zile.

Astfel, de mâine, 5 martie, majoritatea unitățile de învățământ târgoviștene vor trece în scenariul roșu, elevii urmând să facă ore exclusiv online. În schimb, copiii de grădiniță și cei din clasele I-IV vor face în continuare cursurile fizic.

Restaurantele se vor închide la interior, iar masca va fi obligatorie

O altă măsură vizează obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice.

Sunt interzise organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale. De asemenea, se suspendă activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor la interior, dar este permisă funcționarea teraselor și livrarea la domiciliu.

Este suspendată activitatea cu publicul a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc și sunt suspendate activitățile cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, precizează

04 Martie, 21:31

Sursa: https://www.dcnews.ro/targoviste-masuri-dupa-intrarea-orasului-in-scenariul-rosu_805702.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,043FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Vaslui Plus