5.9 C
Dâmboviţa
luni, 19 aprilie, 2021

Vâlcu: ”Florin Roman (PNL) s-a autodenunțat!” Milioane de români sancționați! Gușă: ”E o calamitate!”

06 Martie 2021 / 09:00

În comisii s-a discutat bugetul radioului public, o instituţie care a reuşit să facă din Radio România Actualităţi unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din România.

După ce Georgică Severin, președintele Societății Române de Radiodifuziune, a semnalat faptul că sumele alocate sunt insuficiente pentru o funcţionare normală a radioului, reprezentantul Ministerului Finanţelor Publice a intervenit şi a spus că la rectificare, dacă se va constata că e nevoie, se vor aloca fonduri suplimentare. Lucru care ne poate duce cu gândul la un sabotaj, în prima parte a anului, pentru actuala conducere a radioului urmând ca, după eventuala schimbare a acesteia cu un om al coaliţiei de guvernare, să vină şi banii, ca noul director să pozeze în salvator.

Iar cel care a dat cărţile pe faţă este nimeni altul decât liberalul Florin Roman, cel care a spus că dacă directorului radioului public, Georgică Severin, nu-i convine bugetul care i-a fost alocat instituţiei pe care o conduce, e liber să demisioneze.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect

”Florin Roman s-a autodenunțat în timpul dezbaterii pentru buget. Practic s-a folosit bugetul pentru avantaje personale. Florin Roman, la dezbaterile aprinse din comisii, când s-a discutat bugetul radioului public, instituție în topul audienței, fiind pe primul loc, i-a dat buget exact, dar exact cât să plătească frecvențele și salariile. Deci nu are un leu pentru transmisiile de la Olimpiadă !

Florin Roman, un geniu al politicii de Dâmbovița, s-a gândit să facă o glumă, dar de fapt s-a autodenunțat. A venit președintele radioului și a zis că nu se poate să primească doar atâția bani pentru că are obligații de transmitere, la care Florin Roman a zis ceva de genul: ”Dacă nu vă convine, dați-vă demisia că punem noi un om!” Ăsta era scopul! Sancționează milioane de telespectatori, microbiști etc pentru a-și pune un om la radio”, a spus jurnalistul Val Vâlcu în emisiunea Deferiți mass-media de la DC News.

”Roman este o calamitate!”, a adăugat Cozmin Gușă.

VEZI ȘI:

Acest articol reprezintă o opinie.

06 Martie, 12:01

Sursa: https://www.dcnews.ro/valcu-florin-roman-pnl-s-a-autodenuntat-milioane-de-romani-sanctionati-gusa-e-o-calamitate_805979.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,043FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Vaslui Plus