18.6 C
Dâmboviţa
vineri, 7 mai, 2021

Ionel Petre: Contractul pentru DN71, fluturat de Guran în campanie, rupt de Drulă după alegeri

03 mai 2021 / 15:25

Ionel Petre a explicat ce s-a întâmplat, după alegeri, cu proiectul de lărgire a DN71, Bucureşti – Sinaia, pentru care era deja semnat contractul dar la care ministrul Transporturilor, Drulă, a renunţat.

Discutam, recent, cu cineva despre DN71 Bucureşti – Sinaia. S-au făcut tot felul de studii de fezabilitate, s-a semnat contract de execuţie, în decembrie. PNL, prin reprezentantul Guran la Dâmboviţa, şi-a asumat că imediat după alegeri încep lucrările pentru lărgirea la patru benzi a DN71. A prezentat contractul şi bineînţeles că după ce s-a făcut guvernul iar Ministerul Transporturilor a fost preluat de către USR, ministrul Drulă a venit şi a spus: ‚stop, nu vom face!’ .

Adică mă gândesc că nu poţi să vii să prezinţi un proiect, să arăţi că deja este semnat şi că urmează să te apuci de treabă, după care tu, în negocierile politice să spui: ‚nu mai merge ce mi-am asumat eu, asta e viaţa, vedem noi peste patru ani’ . (…) Probabil că electoratul va sancţiona, dar mai e mult până în 2024 şi e posibil să uite că trebuie sancţionat un demers sau altul, să uite aceste stângăcii pe care le tot fac guvernanţii.

03 mai, 15:25

Sursa: https://www.dcnews.ro/ionel-petre–contractul-pentru-dn71–fluturat-de-guran-in-campanie–rupt-de-drula-dupa-alegeri_818010.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,043FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Vaslui Plus