11.8 C
Dâmboviţa
18 octombrie, 2024

Dâmboviţa: Bărbat arestat preventiv pentru violenţă în familie, după ce şi-a înjunghiat fosta soţie

astăzi, 18:14

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv, vineri, sub acuzaţia de pentru violenţă în familie, după ce şi-a înjunghiat fosta soţie, în urma unui conflict spontan. Femeia a scăpat cu viaţă, fiind rănită în zona braţului şi coapsei.

Incidentele violente au avut loc joi, 11 iulie, în localitatea Gura Foii, din judeţul Dâmboviţa.

O femeie în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiată de către fostul soţ ,în vârstă de 49 de ani, cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona braţului şi coapsei, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii au stabilit că agresiunea a avut loc care, pe fondul unui conflict spontan.

”După comiterea faptei, bănuitul a fugit, fiind identificat de către poliţişti, la scurt timp, pe raza comunei Gura Foii, şi condus la audieri. A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu pentru 5 zile. De asemenea, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, bărbatul de 49 de ani, din Gura Foii, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore”, informează Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Vineri, agresorul a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/dambovita-barbat-arestat-preventiv-pentru-violenta-in-familie-dupa-ce-si-a-injunghiat-fosta-sotie-1922401412002024071821665935

Ultimă oră

Același autor