6.3 C
Dâmboviţa
18 octombrie, 2024

Nicuşor Dan: Rămânem parteneri cu Primăria Sectorului 4. Când vine cu avizele, dăm autorizaţie pentru Unirii

Nicuşor Dan spune că PMB rămâne partener cu Primăria Sectorului 4 pentru refacerea Planşeului Unirii. „Daniel Băluţă, din păcate a găsit banii, dar n-a venit cu documentaţia. Să aibă proiect şi o să vină cu avizele şi imediat îi dăm autorizaţia”, spune Dan.

Dan: Râmânem parteneri cu Primăria Sectorului 4. Când vine cu avizele, dăm autorizaţie pentru Unirii

„Noi avem o hotărâre de Consiliu General care prevede că suntem parteneri şi că în cadrul acestui parteneriat primăria sectorului 4 şi găseşte banii şi vine cu documentaţia. Din păcate a găsit banii, dar n-a venit cu documentaţia, aşteptăm să vină”, spune Nicuşor Dan.

Întrebat dacă PMB şi PS4 sunt parteneri în acest proiect, Dan afirmă: „Da, da, atât timp cât avem un act”.

De asemenea, el spune, întrebat când ar putea fi deschis şantierul: „Întrebaţi-l pe dl. Băluţă când în stare să găsească, să aibă proiect şi o să vină cu avizele şi imediat îi dăm autorizaţia”.

Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluţă, a anunţat că demarează, în baza unei autorizaţii emisă de Primăria Sectorului 3, lucrările de refacere din temelii a Planşeului Unirii.

Primarul general şi poliţiştii locali ai Capitalei au venit, luni, să demonteze gardurile amplasate de Primăria Sectorului 4 în Parcul Unirii, însă au fost împiedicaţi de poliţiştii locali ai Sectorului 4.

Luni seară, Nicuşor Dan a emis un ordin de demolare a şantierului, iar Daniel Băluţă a anunţat că „pentru a pune în siguranţă integritatea şi viaţa angajaţilor Primăriei Sector 4, dar şi a echipelor care lucrează la consolidarea planşeului peste râul Dâmboviţa de la Piaţa Unirii, am decis retragerea de îndată a tuturor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 22:42

astăzi, 22:26

astăzi, 22:22

astăzi, 19:48

astăzi, 18:46

astăzi, 17:21

astăzi, 22:04

astăzi, 22:02

astăzi, 21:23

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/nicusor-dan-ramanem-parteneri-cu-primaria-sectorului-4-cand-vine-cu-avizele-dam-autorizatie-pentru-unirii-22516895

Ultimă oră

Același autor