12.4 C
Dâmboviţa
18 octombrie, 2024

Ilfov: Un bărbat a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa/ Aparatul drugtest a indicat posibila prezenţă în organism a unei substanţe psihoactive

astăzi, 11:47

Un bărbat de 36 de ani care circula pe centura Capitalei, la Popeşti-Leordeni, a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa. Poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, care a indicat posibila prezenţă în organism a unei substanţe psihoactive.

Potrivit IPJ Ilfov, vineri dimineaţă, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DNCB din Popeşti Leordeni, din direcţia Bucureşti către DNCB, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în râul Dâmboviţa.

24 octombrie –

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, în cauză rezultând indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a unei substanţe psihoactive. Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/ilfov-un-barbat-a-plonjat-cu-masina-in-raul-dambovita-aparatul-drugtest-a-indicat-posibila-prezenta-in-organism-a-unei-substante-psihoactive-1922404718492024101121805905

Ultimă oră

Același autor