13.6 C
Dâmboviţa
2 martie, 2024

Accident grav în Dâmbovița. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în șanț. O persoană a murit

Sursa foto: Hepta

Un bărbat de 52 de ani din Dâmbovița a murit după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului și a intrat în șanț, anunță ISU Dâmbovița. La locul accidentului acționează o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„Intervenție în cazul unui

rutier produs în comuna Ulmi, sat Nisipuri. Acționează Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit două persoane rănite. O persoană conștientă, iar alta în stop cardio-respirator”, transmite ISU Dâmbovița.

Pompierii anunță că persoana în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de către echipajul SAJ.

„Din primele date, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un șanț. În urma impactului, a rezultat rănirea unei persoane, iar un bărbat de 52 de ani, pasager în autoturism, a decedat. Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului”, informează polițiștii.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/locale/accident-ulmi-sat-nisipuri-925066.html

Ultimă oră

Același autor