5.1 C
Dâmboviţa
19 aprilie, 2024

Bărbat resuscitat, după ce a fost prins într-o presă hidraulică, la o fabrică din Dâmbovița. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un bărbat de aproximativ 45 de ani a fost prins într-o presă hidraulică, la o firmă de prelucrare a maselor plastice din localitatea Petrești, județul Dâmbovița.

Sursa foto: ISU Dâmbovița

Un bărbat a fost

de echipele medicale, chemate în ajutor după ce angajatul firmei de prelucrare a maselor plastice a fost prins într-o presă hidraulică.

La fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri Găești cu o autospecială de descarcerare, Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, Garda Vișina cu o autospecială de intervenție, SAJ Dâmbovița cu un echipaj și un elicopter SMURD.

Echipajele de intervenție au găsit o persoană prinsă într-o presă hidraulică, inconștientă.

Pompierii au extras victima, iar echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare.

„Victima a răspuns manevrelor de resuscitare. Se așteaptă sosirea elicopterului SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița. Conform acestora, victima este un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/barbat-resuscitat-prins-presa-hidraulica-fabrica-dambovita-elicopterul-smurd-675054.html

Ultimă oră

Același autor