10.3 C
Dâmboviţa
29 martie, 2024

Cadavrul unui bărbat, plutind pe Dâmbovița, a fost găsit în zona Sectorului 3. Ce au descoperit anchetatorii sub geaca acestuia

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov / Facebook

Publicat la 28 martie 2023, 13:36

Trecătorii din zona Sectorului 3 au observat trupul neînsuflețit al unui bărbat plutind pe râul Dâmbovița. Autoritățile au fost sesizate și au sosit la fața locului. A fost demarată o anchetă pentru a se descoperi identitatea bărbatului și în ce circumstanțe s-a produs decesul.

Luni după-amiază, persoanele care treceau pe Splaiul Unirii din

au făcut o descoperire macabră. Trupul unui bărbat plutea pe cursul apei Dâmbovița. Incidentul din Sectorul 3 a fost anunțat la Poliție printr-un apel telefonic la numărul unic de urgențe 112.

Polițiștii de la Secția 13 au mers la fața locului, după ce au fost sesizați cu privire la existența unui bărbat, a cărui trup plutește pe

. La fața locului s-au deplasat și echipele de SMURD și descarcerare, iar traficul în zonă a fost restricționat până ce trupul a fost scos din apel.

„La data 27 martie a.c., în jurul orei 17.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 13 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat se află pe cursul apei Dâmboviţa, în zona Sectorului 3.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Trupul bărbatului din Dâmbovița a fost dus la

al bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Momentan nu se cunosc informații cu privire la identitatea bărbatului sau la cauza decesului.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, potrivit polițiștilor.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Potrivit surselor din anchetă, ar putea fi vorba despre un consumator de droguri, de victima unui accident sau de un sinucigaș, care ar fi suferit o depresie.

În cursul zilei de marți, 28 martie, va fi efectuată necropsia la

. După primele cercetări de la fața locului, au fost descoperite însemne de motociclist pe sub geaca bărbatului decedat, potrivit

Revista presei

Romania TV

DC News

Stirile Kanal D

Doctorul Zilei

Rețete și vedete

Evenimentul Istoric

Animal Zoo

Capital Comunicate

EVZ Comunicate

Editura de carte

Sursa: https://evz.ro/cadavrul-unui-barbat-plutind-pe-dambovita-a-fost-gasit-in-zona-sectorului-3-ce-au-descoperit-anchetatorii-sub-geaca-acestuia.html

Ultimă oră

Același autor