12.4 C
Dâmboviţa
1 mai, 2024

Cetățeanul turc le-a povestit polițiștilor cum a ucis-o pe Mirela, înainte să îi arunce trupul pe un câmp de lângă Autostrada A1

Anchetatorii au făcut noi percheziții în dosarul uciderii femeii de 38 de ani, abandonate lângă autostrada București- Pitești.

Polițiștii de la Investigații Criminale Dâmbovița au mers cu principalul suspect, un

, la locuința fostei sale soacre, din Segarcea Vale, județul Teleorman, acolo unde cetățeanul turc ar fi mers la scurt timp după ce a comis crima.

Aceștia au vrut să caute și alte probe și să vadă, totodată, dacă găsesc acolo și o geacă pe care victima ar fi purtat-o în ziua dispariției. Nu au găsit nicio probă acolo, însă criminalul rămâne, în continuare, în arest.

Fosta soacră a bărbatului susține că nu i-a dat nici măcar o dată de bănuit că ar fi omorât pe cineva.

Abdulkadir Cam, turcul criminal care a ucis-o pe Mirela, nu a făcut inițial nicio declarație.

Fosta soacră: Nu vorbea… era tăcut!

Reporter: V-a spus că pleacă?

Fosta soacră: Da, mi-a spus că pleacă la drum lung. Asta a fost…

Reporter: Vi s-a părut ciudat atunci?

Fosta soacră: Nu, am urcat la el în mașină, am mers cu el, dar după ce am venit acasă, nu am mai vorbit, nu a mai dat niciun telefon. Nu l-am văzut niciodată violent! Doamne ferește, ce a făcut!

Recomandare din top articole

Între timp, individul le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a ucis-o pe Mirela. Se pare că cei doi se cunoșteau de 3 ani. Ulterior au devenit apropiați şi bărbatul o ajuta constant cu bani.

În ziua crimei, a recunoscut că a chemat-o pe Mirela la el acasă să mănânce. În timpul mesei s-au luat la ceartă din cauza unei datorii de 10.000 de lei şi a lovit-o cu scaunul. În aceeași seară, sora femeii a dat-o dispărută şi le-a spus polițiștilor despre turcul cu care avea o relație.

”El nu a mai fost deloc interesat nici măcar o secundă să sune. De fiecare dată când îl întrebam de Mirela, dacă stie ceva de ea, unde e, spunea că nu știe nimic. Și-a închis si telefoanele până când m-a sunat să-mi spună că vrea să-im dea înapoi buletinul Mirelei”, povestește sora victimei.

După mai bine de o lună de la crimă, afaceristul a fost arestat. Acum, turcul care a omorât-o pe femeie, a tranşat-o şi apoi i-a aruncat cadavrul pe un câmp de lângă autostrada A1 cere să-i fie schimbată încadrarea din omor în lovituri cauzatoare de moarte.

În replică, familia victimei a cerut să fie acuzat de omor calificat şi cere despăgubiri de un milion de euro.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/cetatean-turc-a-povestit-cum-a-ucis-mirela-femeia-aruncata-camp-autostrada-a1-707255.html

Ultimă oră

Același autor