15.2 C
Dâmboviţa
19 septembrie, 2024

Corneliu Ștefan, mesaj la început de an școlar: Să nu uitați că sunteți capabili de lucruri frumoase și, niciodată, să nu vă dați bătuți

09.09.2024 12:50

Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, a avut un mesaj adresat elevilor, cadrelor didactice și părinților la începutul acestui an școlar.

„Poate o să vi se pară greu! Colegi și profesori noi, o altă clasă, primii pași într-o școală sau un liceu!

Mulți dintre voi ați așteptat revederea după vacanța care v-a adus în acest nou an școlar.

Toate însă sunt un nou început, iar voi trebuie să știți că noi, părinții și bunicii, alături de cadrele didactice, vă suntem aproape în fiecare zi.

Să tratați fiecare provocare ca pe o oportunitate de a învăța și de a fi mai buni. Să nu uitați că sunteți capabili de lucruri frumoase și, niciodată, să nu vă dați bătuți.Noi toți avem încredere în voi și vă susținem din toate puterile!

Oamenilor din învățământul dâmbovițean le mulțumesc pentru că sunt conștienți de uriașa lor responsabilitate și pentru că, în fiecare zi, contribuie la ceea ce tinerii de astăzi vor deveni, parcă prea repede, adulții de mâine.

Vă doresc tuturor un an plin de realizări, bucurii și experiențe de neuitat.

Mult succes și curaj în noul an școlar!

Suntem mândri de voi!”, a transmis Corneliu Ștefan.

12 sep 2024, 19:05

Sursa: https://www.dcnews.ro/corneliu-stefan-mesaj-la-inceput-de-an-scolar-sa-nu-uitati-ca-sunteti-capabili-de-lucruri-frumoase-si-niciodata-sa-nu-va-dati-batuti_971051.html

Ultimă oră

Același autor