16.8 C
Dâmboviţa
8 septembrie, 2024

Dâmboviţa: Bărbat cercetat după ce ar fi încercat să vândă un pistol şi opt cartuşe – VIDEO

vineri, 23:53

Un bărbat de 54 de ani este cercetat de poliţiştii din judeţul Dâmboviţa după ce ar fi încercat să vândă un pistol letal şi opt cartuşe, el fiind prins în flagrant delict.

”La data de 19 Iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, au depistat în flagrant delict, în comuna Moroeni, un bărbat de 54 de ani, din Pucioasa, care ar fi încercat să comercializeze un pistol. Acesta a fost interceptat de poliţişti, iar, în urma efectuării controlului corporal şi al bagajelor, a fost găsit în geanta pe care o purta asupra sa un pistol încarcat cu 8 cartuşe, armă cu potenţial letal supusă autorizării”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul nu este deţinător legal de arme şi munţii.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/dambovita-barbat-cercetat-dupa-ce-ar-fi-incercat-sa-vanda-un-pistol-si-opt-cartuse-video-1922405319172024072321674978

Ultimă oră

Același autor