18.9 C
Dâmboviţa
24 aprilie, 2024

Dâmboviţa: Înşelăciune pe internet în comerţul cu peleţi. Un bărbat care posta anunţuri pe reţele de socializare trimitea facturi false prin care cerea avans de mii de lei. Suspectul a fost reţinut

vineri, 13:17

Un bărbat din Baloteşti, Ilfov, a fost reţinut de către poliţiştii dâmboviţeni care îl suspectează că a încercat să înşele două persoane prin intermediul unor anunţuri de vânzare postate pe internet, pe reţele de socializare. El susţinea că are de vânzare peleţi şi cerea celor interesaţi avans, emiţând, în schimbul banilor, facturi falsificate.

Un bărbat de 27 de ani din Baloteşti a fost reţinut de către poliţiştii din Dâmboviţa, iar vineri va fi prezentat magistraţilor pentru luarea unei alte măsuri preventive, el fiind suspectat că a înşelat două persoane prin intermediul unor anunţuri de vânzare postate pe reţele de socializare.

„Acesta este bănuit că în urma publicării unui anunţ de vânzare pe o reţea de socializare, unde ar fi susţinut în fals că este administrator al unei societăţi comerciale, ar fi transmis unui bărbat, de 53 de ani şi unei femei, de 35 de ani, două facturi întocmite prin contrafacerea elementelor, fiecare în cuantum de 2.000 lei, reprezentând acontul a şapte tone de peleţi. Totodată, acesta a pretins şi a primit suma de 2.000 lei cu titlu de avans de la cele două persoane vătămate pentru furnizarea peleţilor, fiind surprins în flagrant-delict de poliţişti, la data de 18 mai, în comuna Vişina în timp ce ar fi primit banii de la o femeie de 35 de ani”, informează, vineri, Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub coordonarea procurorului de caz.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/dambovita-inselaciune-pe-internet-in-comertul-cu-peleti-un-barbat-care-posta-anunturi-pe-retele-de-socializare-trimitea-facturi-false-prin-care-cerea-avans-de-mii-de-lei-suspectul-a-fost-retinut-1922401719212023051321129659

Ultimă oră

Același autor