20.3 C
Dâmboviţa
28 martie, 2024

Dâmboviţa: Tânără de 16 ani, la spital după ce a fost lovită de un autoturism condus de un băiat de 14 ani, care a fugit de la locul accidentului

11 mar 2023

O adolescentă de 16 ani din localitatea dâmboviţeană Voia a fost rănită şi dusă la spital, după ce a fost lovită de un autoturism la volanul căruia de afla un băiat de 14 ani, care a fugit de la locul accidentului. În ultima perioadă, în localitatea Voia mai mulţi copii au fost prinşi conducând autovehicule, cel mai mic dintre ei având 10 ani.

Accidentul în urma căreia fata de 16 ani a ajuns la spital, fiind rănită uşor, s-a produs vineri, pe drumul judeţean 702A care traversează localitatea Voia.

”În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că o minoră, în vârstă de 16 ani, din Voia, ar fi fost acroşată de un autoturism, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier. (…) În urma verificărilor efectuate de către poliţişti a reieşit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul ar fi un minor de 14 ani”, transmite, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Primele date din ancheta poliţiştilor arată că băiatul ar fi furat autoturismul din curte şi a plecat la volanul acestuia.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi furt în scop de folosinţă.

Este al treilea caz, în ultima perioadă, în care copii sunt prinşi la volanul unor autoturisme, în localitatea Voia.

Recent, poliţiştii au oprit, în trafic, un autoturism condus de un copil de 12 ani şi altul la volanul căruia se afla un băiat de 10 ani, de fiecare dată minorii fiind însoţiţi de copii cu vârste apropiate şi de fiecare dată ei declarând că părinţii nu ştiau că au luat maşinile pentru a pleca cu ele pe drumul public.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/dambovita-tanara-de-16-ani-la-spital-dupa-ce-a-fost-lovita-de-un-autoturism-condus-de-un-baiat-de-14-ani-care-a-fugit-de-la-locul-accidentului-1922402511002023031021052341

Ultimă oră

Același autor