12.5 C
Dâmboviţa
29 martie, 2024

Două eleve de la un liceu, amenințate cu un cuțit de către un coleg, în curtea școlii

Publicat: 23/10/2013, 16:24

Două eleve de la un liceu din Dâmbovița, amenințate cu un cuțit de către un coleg, în curtea școlii

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Dâmbovita, tânărul a intrat în curtea liceului, după care a scos un cuțit tip baionetă cu care a amenințat două colege de 16 și 17 ani, care s-au speriat și au început să țipe.

„Ulterior, agresorul a fugit din curtea liceului, moment în care, profesorul de serviciu a alertat conducerea unității școlare, care a cerut sprijinul jandarmilor care au pornit pe urmele tânărului și l-au prins. Este un băiat de 18 ani care avea ascuns într-un rucsac, un cuțit tip baionetă, cu lama de aproximativ 30 de centimetri. El este elev la Liceul Tărtășești și din primele date ar fi amenințat cu cuțitul o elevă în curtea liceului, lângă care era o altă fată. Eleva s-a speriat și a început să țipe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Dâmbovița, Mihai Pavel.

El a precizat că tânărul a fost prins și dus la sediul Jandarmeriei din Tărtășești, pentru audieri, fiind cercetat pentru amenințare și port ilegal de armă albă.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița a deschis o anchetă în acest caz.

„Este un incident regretabil. Este votba despre un elev din anul III la clasa de profesională, care a intrat în incinta unității școlare unde învăța, respectiv Liceul Tehnologic din Tărtășești, cu un cuțit și a amenințat două eleve. Profesorul de serviciu a surprins incidentul și a anunțat conducerea, solicitând sprijinul jandarmilor. Conducerea unității școlare va lua măsuri aspre împotriva elevului”, a declarat inspectorul școlar general adjunct al ISJ Dâmbovița, Ovidiu Băsceanu.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

05 Apr, 23:28

Știri –

05 Apr, 23:00

Marius Tucă Show –

05 Apr, 22:57

Ultima oră

Social –

05 Apr, 22:56

Știri externe –

05 Apr, 22:53

Sănătate –

05 Apr, 22:37

Sursa: https://www.gandul.ro/stiri/doua-eleve-de-la-un-liceu-amenintate-cu-un-cutit-de-catre-un-coleg-in-curtea-scolii-11551240

Ultimă oră

Același autor