19.4 C
Dâmboviţa
29 aprilie, 2024

Femeie ucisă și aruncată pe autostrada A1. Principalul suspect, un cetățean turc, a fost reținut

12.04.2024 09:00

Un cetățean turc a fost reținut în cazul cadavrului găsit pe câmp, la ieșirea de pe A1.

Un cetăţean turc a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul cadavrului femeii găsit în urmă cu câteva zile la ieşirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni, conform unor surse judiciare citate de Agerpres.

În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost audiat, după ce oamenii legii au efectuat acasă la el percheziții care au durat mai bine de 14 ore.

Reamintim că vinerea trecută a fost descoperit pe un câmp, în apropiere de autostrada A1, cadavrul unei femei, descompus şi în stare de degradare. Identitatea victimei nu a putut fi stabilită imediat, a fost nevoie de expertiză genetică. După găsirea corpului, poliţiştii au anunţat că s-au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele cele mai apropiate de locul unde a fost găsit corpul victimei. Cercetările în acest caz sunt conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

11 apr 2024, 23:40

Sursa: https://www.dcnews.ro/femeie-ucisa-si-aruncata-pe-autostrada-a1-principalul-suspect-un-cetatean-turc-a-fost-retinut_955705.html

Ultimă oră

Același autor