10.3 C
Dâmboviţa
29 martie, 2024

Incident halucinant în Capitală! Un bărbat a fost găsit mort pe Dâmbovița, în Sectorul 3

Un incident absolut halucinant a avut loc luni după-amiază în Capitală. Un bărbat a fost găsit mort în râul Dâmbovița, în zona Sectorului 3.

27 mart. 2023, 22:01

Un bărbat a fost găsit mort pe Dâmbovița, în Sectorul 3. Din primele informații, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost zărit de câțiva trecători în timp ce plutea pe râul Dâmbovița.

Citește și

Un bărbat a fost găsit mort pe Dâmbovița, în Sectorul 3

Speriați, oamenii au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, dar și unul medical care din păcate, nu au putut să facă nimic pentru bărbatul căruia i-a fost constata decesul.

”La data 27 martie a.c., în jurul orei 17.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, se află pe cursul apei Dâmbovița, în zona Sectorului 3.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Sursa: https://www.romaniatv.net/incident-halucinant-in-capitala-un-barbat-a-fost-gasit-mort-pe-dambovita-in-sectorul-3_7365796.html

Ultimă oră

Același autor