12.5 C
Dâmboviţa
29 martie, 2024

Incident misterios la Pucioasa. Tavanul unei secții de poliție s-a prăbușit fără motiv. Reacția sindicatului Europol

Sursa foto. Facebook

Publicat la 10 mai 2022, 23:11

Tavanul unei secții de poliție din orașul Pucioasa, din județul Dâmbovița, s-a prăbușit, aparent fără nici un motiv. Acest incident care nu s-a soldat, din fericire, cu nici o victimă, i-a făcut pe sindicaliștii din poliție să reacționeze. Sindicatul Europol atrage atenția asupra condițiilor dificile în care își desfășoară activitatea agenții de poliție.

Tavanul unei secții de

din orașul Pucioasa, din județul

, s-a prăbușit, aparent fără vreun motiv. Evenimentul nu s-a soldat cu

, din fericire, dat fiind că s-a petrecut în timpul nopții, când în locație nu se afla nimeni. Doar hazardul a făcut ca prăbușirea să nu se petreacă câteva ore mai târziu, dimineața, când polițiștii veneau la lucru.

„Acesta este biroul colegilor noștri de la investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, județul Dâmbovița, al cărui tavan s-a prăbușit efectiv în cursul nopții, fără ca anterior să fie evidențiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenția cu privire la acest pericol. Din fericire totul s-a întâmplat în afara orelor de program când nici un cetățean sau vreunul dintre colegii noștri nu se aflau în sediul unității de poliție, nefiind înregistrate

”, a scris

pe pagina de socializare a instituţiei.

Semnal de alarmă tras de sindicatul

Ceea ce s-a petrecut la Pucioasa i-a făcut pe sindicaliștii din cadrul Europol să reacționeze și să atragă atenția asupra condițiilor precare în care se află sediile de poliție. Aceștia au postat pe Facebook imagini cu locația, plină de moloz, provenit de la tavanul prăbușit. Tavanul s-a prăbușit efectiv în cursul nopții, fără ca anterior să fie evidențiate fisuri.

„În curând vom fi nevoiți să intrăm în serviciu echipați cu căști de protecție pentru șantier”, au transmis sindicaliștii de la Europol, după ce tavanul secției de Poliţie din Orașului Pucioasa, județul Dâmbovița s-a prăbușit din senin.

Condițiile în care își desfășoară activitatea polițiștii

Sindicaliștii Europol au ținut să lanseze un avertisment pentru cei care se află la conducerea Poliției Române, atrăgând atenția asupra pericolului la care sunt supuși agenții, inclusiv acolo unde ar trebui să se simtă în siguranță, în birouri.

„Nu, nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebați, este sediul unei unități de poliție din România lucrului bine făcut. Imaginea de mai jos reflectă realitatea cruntă în care polițiștii își desfășoară activitatea. Și dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiți să intrăm în serviciu echipați cu căști de protecție pentru șantier”, au mai arătat sindicaliștii în mesajul care însoțește fotografiile cu tavanul prăbușit.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Publicat in categoriile:

Ne puteți urmări pe

sau pe

Sursa: https://evz.ro/incident-misterios-la-pucioasa-tavanul-unei-sectii-de-politie-s-a-prabusit-fara-motiv-reactia-sindicatului-europol.html

Ultimă oră

Același autor