15.7 C
Dâmboviţa
16 aprilie, 2024

Mobilizare de forţe, în judeţul Dâmboviţa, după ce un bărbat a plecat de acasă şi a lăsat un bilet de adio / El a fost găsit şi preluat de medici

astăzi, 21:40

Poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari s-au mobilizat, duminică, şi au căutat un bărbat care a lăsat un bilet de adio şi a plecat de acasă. După mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit într-o baracă, preluat de un echipaj medical.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa din judeţul Dâmboviţa au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 11:00, despre faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din satul Şuviţa, a plecat de acasă, iar rudele au găsit un bilet de adio.

Echipe de căutare formate din poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari s-au mobilizat şi au început să scotocească zonele din sat şi din jurul acestuia. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit într-o baracă lăsată în paragină. El a fost preluat de medici pentru efectuarea unor investigaţii.

Sursa: https://www.news.ro/social/mobilizare-de-forte-in-judetul-dambovita-dupa-ce-un-barbat-a-plecat-de-acasa-si-a-lasat-un-bilet-de-adio-el-a-fost-gasit-si-preluat-de-medici-1922404028002023052121211978

Ultimă oră

Același autor