18.3 C
Dâmboviţa
4 mai, 2024

Noi detalii în cazul crimei din Sectorul 5 al Capitalei. Ultimele imagini cu Mirela în viață. Ce scria pe sacul în care afaceristul turc a pus cadavrul

24.04.2024 10:58

Apar noi detalii în cazul omorului Mirelei.

Apar noi detalii în cazul Mirelei, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1. Anchetatorii au stabilit că înainte de a abandona cadavrul femeii, afaceristul turc, principalul suspect în acest caz, care a și recunoscut crima, a înfășurat trupul femeii într-o piscină gonflabilă, crezând că așa nu va fi observat.

Totodată, au fost găsite și ultimele imagini cu femeia în viață. Sunt imagini de pe camerele de supraveghere care au surprins-o pe Mirela atunci când se afla în mașina criminalului.

Filmul crimei

„Știm că bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. În motivarea magistraților privind această arestare preventivă se arată exact cum a acționat cetățeanul turc. Mirela ar fi fost văzută ultima oară pe camerele de supraveghere chiar pe 6 martie, data în care aceasta ar fi dispărut. Ea ar fi fost văzută chiar în mașina turcului. Acesta ar fi mers să o ia de la sala de jocuri unde aceasta se afla și mai apoi ar fi mers la locuința lui din Sectorul 5. Acolo s-ar fi certat, iar apoi bărbatul ar fi omorât-o pe femeie.

VEZI ȘI:

Ș tim că mai apoi ar fi înfășurat trupul neînsuflețit într-un sac negru care avea inscripția Primăriei Sectorului 5. De altfel, de asta au și reușit oamenii legii să îl prindă pe cetățeanul turc. Mai apoi, ar fi pus cadavrul într-un sac de rafie, dar și într-o piscină gonflabilă. Trupul neînsuflețit a fost mai apoi transportat către acel câmp din apropierea autostrăzii A1 din Dâmbovița. Mai mult decât atât, spun judecătorii în această motivare, bărbatul s-ar fi întors mai apoi la locuința lui din Sectorul 5, ar fi spălat baia, locul în care s-ar fi întâmplat crima oribilă și mai apoi s-ar fi dus în Teleorman, la casa socrilor lui”, a relatat Ana Ciuvică, corespondent Antena 3 CNN.

Sursa: https://www.dcnews.ro/noi-detalii-in-cazul-crimei-din-sectorul-5-al-capitalei-ultimele-imagini-cu-mirela-in-viata-ce-scria-pe-sacul-in-care-afaceristul-turc-a-pus-cadavrul_956956.html

Ultimă oră

Același autor