7.5 C
Dâmboviţa
18 aprilie, 2024

O fată de 15 ani a murit și alți patru tineri au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, în Teleorman

31 mai 2023, 08:48

Sursă foto: Freepik – https://www.freepik.com/

Un accident tragic în care au fost implicate o locomotivă și mașină a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în satul Valea Cireșului din comuna Botoroaga, Teleorman. O adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața și alți patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren.

Printr-un apel la numărul de urgență 112, mai multe echipaje de intervenție au fost anunțate de producerea unui accident feroviar. Mai exact, șoferița mașinii, o tânără în vârstă de 19 ani, nu a respectat semnalele acustice și luminoase și a fost lovită de locomotivă.

Potrivit ISU Teleorman, în urma impactului, patru dintre cei cinci pasageri aflați în mașină au rămas încarceraţi, aceştia fiind scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale.

Din primele informații, tânăra care conducea autoturismul nu ar fi rănită grav, dar cu toate acestea a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Tot la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Alexandria au mai ajuns o fată și un băiat, ambii având vârsta de aproximativ 20 de ani. Un alt pasager, minor de 15 ani, cu leziuni în zona membrelor și a toracelui a fost și transportat la spital. Din nefericire, tânăra de 15 ani, a fost găsită decedată, potrivit

Poliția informează că mecanicul de locomotivă nu consumase băuturi alcoolice, iar conducătoarei auto i s-au prelevat probe biologice la spital, pentru a i se stabili alcoolemia.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

VEZI ȘI: Accident rutier provocat de un minor de 15 ani

Un copil de 15 ani a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat la volanul unei maşini.

Un minor de 15 ani care conducea o maşină prin satul dâmboviţean Serdanu a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un gard, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa, scrie Agerpres.

Două persoane sunt rănite şi primesc îngrijiri medicale.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că un minor, de 15 ani, care nu deţine permis de conducere, ar fi condus un autoturism pe strada Răsăritului, din Serdanu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi izbit de gardul unui imobil”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Citește continuarea pe:

31 mai 2023, 09:52

Sursa: https://www.dcnews.ro/o-fata-de-15-ani-a-murit-si-alti-patru-tineri-au-fost-raniti-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-fost-lovita-de-tren-in-teleorman_918201.html

Ultimă oră

Același autor