12.4 C
Dâmboviţa
5 mai, 2024

Poliţia Română: Trei persoane urmărite internaţional, aduse în ţară în ultimele 24 de ore, din Germania şi Marea Britanie

astăzi, 13:14

Trei bărbaţi care erau urmăriţi internaţional au fost aduşi în ţară în ultimele 24 de ore, doi dintre ei din Germania şi unul din Marea Britanie.

IGPR anunţă, joi, aducerea în ţară a 3 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

”Astfel, a fost adus un bărbat, de 41 de ani, domiciliat în Neamţ, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Deva, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 11 ani şi 3 luni”, anunţă IGPR.

Totodată, a fost adus un bărbat, de 32 de ani, domiciliat în Giurgiu, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de lovire. Acesta a fost adus din Germania, fiind emis de către Judecătoria Giurgiu, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 4 luni.

De asemenea, a fost adus un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în Dâmboviţa, urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Câmpina, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 1 lună.

Cei în cauză au fost încarceraţi, în vederea executării mandatelor.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/politia-romana-trei-persoane-urmarite-international-aduse-in-tara-in-ultimele-24-de-ore-din-germania-si-marea-britanie-1922401425002024041321570985

Ultimă oră

Același autor