15.2 C
Dâmboviţa
19 septembrie, 2024

Puternic incendiu la o hală din judeţul Dâmboviţa, care arde generalizat pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi / A fost transmis mesaj RO-Alert din cauza fumului – FOTO / VIDEO

ieri, 06:38

Pompierii din Dâmboviţa intervin, miercuri dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală din localitatea Butimanu. Din cauza fumului puternic a fost transmis mesaj RO-Alert.

”În jurul orei 04:14 am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui incendiu produs la o hală situată în localitatea Butimanu. Garda de Intervenţie Corneşti intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul de Pompieri Târgovişte cu o autospecială de stingere şi o autospecială cu hidroperforare, Detaşamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de stingere, Detaşamentul de Pompieri Pucioasa cu o autospecială de stingere, iar Garda de Intervenţie Răcari cu un echipaj SMURD”, a transmis, miercuri, ISU Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că, din cauza degajărilor mari de fum, precum şi pentru prevenirea populaţiei, a fost transmis mesaj RO-Alert.

”Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp. Până la acest moment nu au fost identificate victime”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii încearcă să localizeze focul şi intervin pentru stingerea acestuia.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/puternic-incendiu-la-o-hala-din-judetul-dambovita-care-arde-generalizat-pe-o-suprafata-de-o-mie-de-metri-patrati-a-fost-transmis-mesaj-ro-alert-din-cauza-fumului-foto-video-1922403811002024090621729166

Ultimă oră

Același autor