20.3 C
Dâmboviţa
28 martie, 2024

Tânără de 17 ani, prinsă când consuma substanţe interzise în apropierea unui liceu din Târgovişte

astăzi, 10:59

O tânără de 17 ani a fost surprinsă de jandarmii dâmboviţeni în timp ce consuma substanţe interzise, în imediata apropiere a unei unităţi şcolare din municipiul Târgovişte.

”Jandarmii aflaţi în serviciu în zona unei instituţii de învăţământ au observat într-un autoturism mai multe persoane, care au devenit agitate la vederea forţelor de ordine. Având în vedere comportamentul suspect al tinerilor, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificărilor au depistat asupra unei minore în vârstă de 17 ani un pachet cu foiţe pentru rulat tutun care conţinea în interior un mugure de culoare verde, învelit în celofan şi o ţigaretă tip joint, cu miros înţepător, susceptibile a fi substanţe interzise”, a transmis, vineri, Jandarmeria Română.

Tânăra a recunoscut că produsele găsite îi aparţin, iar substanţele interzise găsite în pacheţelul cu foiţe pentru ţigarete le folosea pentru consumul propriu. Acesteia i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Cazul a fost predat reprezentanţilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/tanara-de-17-ani-prinsa-cand-consuma-substante-interzise-in-apropierea-unui-liceu-din-targoviste-1922405924532023031021073791

Ultimă oră

Același autor