16.5 C
Dâmboviţa
8 septembrie, 2024

Târgovişte: O femeie a găsit un şarpe în garajul din curtea casei. Reptila a fost îndepărtată de către jandarmi – FOTO, VIDEO

astăzi, 16:03

O femeie din municipiul Târgovişte a solicitat ajutorul autorităţilor după ce a găsit un şarpe în garajul din curtea locuinţei sale. Un echipaj de jandarmi a intervenit şi a îndepărtat reptila.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marţi în cartierul Priseaca din municipiul Târgovişte. Femeia care a găsit un şarpe în garaj a sunat la 112.

„În scurt timp, jandarmii au ajuns la adresa indicată şi au observat în garaj, ascuns dupǎ nişte cutii, un şarpe neveninos. Reptila a fost ridicatǎ cu dispozitivul din dotare şi, ulterior, îndepărtată într-o zonă cu vegetaţie”, informează oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

Jandarmii le recomandă persoanelor care se confruntă cu situaţii similare să nu se apropie de şerpi, să nu intre în panicǎ şi să solicite sprijinul autorităţilor sunând la 112.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/targoviste-o-femeie-a-gasit-un-sarpe-in-garajul-din-curtea-casei-reptila-a-fost-indepartata-de-catre-jandarmi-foto-video-1922400309592024071621661343

Ultimă oră

Același autor