12.5 C
Dâmboviţa
29 martie, 2024

Un bărbat din Dâmbovița este acuzat că a violat-o timp de cinci ani pe fiica iubitei sale. Abuzurile au început când copila avea 5 ani

Un bărbat de 35 de ani din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv, vineri, fiind acuzat că, timp de cinci ani, între 2014 şi 2019, a violat-o pe fiica partenerei lui de viaţă. În prezent, copilul abuzat are 14 ani. Poliţiştii au aflat despre acest caz nu de la familie, ci în urma informaţiilor primite de la reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, scrie News.ro.

Bărbatul arestat preventiv pentru infracţiunea de viol este din localitatea Doiceşti. Anchetatorii îl acuză că, începând din anul 2014 şi până în luna mai a anului 2019, a violat-o pe fiica concubinei sale. Abuzurile au început în perioada în care copila avea cinci ani. În prezent, fata are 14 ani.

Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei recent, după ce reprezentanţi ai DGASPC au aflat despre situaţia fetei. Reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte au declarat, pentru News.ro, că în tot timpul cât a fost violată fetiţa a tăcut, iar recent, în cadrul unei discuţii cu asistenţii şi specialiştii din cadrul DGASPC a povestit despre drama sa.

Atunci, anchetatorii au deschis investigaţia şi au adunat probe împotriva violatorului. Abuzurile au încetat, întrucât familia a renunţat la copilă, de mai mulţi ani ea aflându-se în sistemul de protecţie al statului şi fiind crescută de către un asistent maternal.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-barbat-din-dambovita-este-acuzat-ca-a-violat-o-timp-de-cinci-ani-pe-fiica-iubitei-sale-abuzurile-au-inceput-cand-copila-avea-5-ani-2354625

Ultimă oră

Același autor