8.1 C
Dâmboviţa
18 aprilie, 2024

Un bărbat din Dâmboviţa, prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără permis auto

Un bărbat de 42 de ani care conducea un autoturism în Răcari, Dâmboviţa, le-a prezentat poliţiştilor care l-au oprit un permis de conducere provizoriu, eliberat de autorităţile din Marea Britanie, care nu era însă valabil în România.

„La data de 22 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Răcari, au depistat, pe DN 71, în localitatea Răcari, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Slobozia Moară, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere provizoriu eliberat de autorităţile din Marea Britanie, care nu era însă valabil în România.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii faptei de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 14:50

astăzi, 14:36

astăzi, 14:26

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/un-barbat-din-dambovita-prins-de-politisti-in-timp-ce-conducea-un-autoturism-fara-permis-auto-21820224

Ultimă oră

Același autor