2.4 C
Dâmboviţa
8 decembrie, 2023

Un copil de 10 ani a fost legat și abuzat sexual de prietenii de joacă, în timp ce unul dintre ei filma, în Dâmbovița

Un copil de doar 10 ani, din județul Dâmbovița, a fost legat, sechestrat și abuzat de prietenii de joacă, de 13 și 14 ani. Unul dintre ei a filmat totul și a postat imaginile pe internet. Atenție, informații cu un puternic impact emoțional!

Sursa foto: Profimedia

Băiatul de 10 ani, din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, a fost abuzat sexual de doi adolescenți în momentul în care a mers să se joace cu aceștia pe calculator.

Totul s-a întâmplat pe 9 noiembrie, când victima, vecin cu cei doi adolescenți, a mers acasă la unul dintre ei.

Familia băiatului are o situație financiară precară, iar mama a acceptat ca acesta să meargă să se joace pe calculator, însă ceea ce a urmat este îngrozitor.

ul de doar 10 ani ar fi trecut prin clipe de coșmar. Cei doi adolescenți l-ar fi abuzat sexual, iar un alt băiat a filmat întreaga scenă.

Imaginile au fost postate apoi pe internet. Când s-a aflat totul, copilul i-a confirmat mamei, iar aceasta a mers la Poliție.

În numai 24 de ore de la momentul sesizării, adolescenții au ajuns în fața anchetatorilor. Au fost făcute trei percheziții, iar procurorii au ridicat telefoanele mobile ale copiilor și un stick de memorie.

Unul dintre cei implicați are 13 ani și nu răspunde penal, însă ceilalți doi, ambii de 14 ani, au fost reținuți.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/copil-10-ani-legat-abuzat-prieteni-joaca-dambovita-adolescenti-retinuti-692354.html

Ultimă oră

Același autor