13.8 C
Dâmboviţa
18 octombrie, 2024

Un șofer din Ilfov a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa. Bărbatul a ieșit pozitiv la consumul de cocaină

Accident grav în Capitală. Un șofer a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița. Polițiștii l-au testat cu aparatul drugtest, iar acesta a ieșit pozitiv la consumul de cocaină. Bărbatul a fost consultat și de către medici și mai apoi dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge.

Potrivit IPJ Ilfov, vineri, 18 octombrie, în primele ore ale dimineţii, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DNCB din Popeşti Leordeni, din direcţia Bucureşti către DNCB, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat cu mașina în râul Dâmboviţa.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni l-au testat pe șofer cu aparatul drugtest, care a indicat posibila prezenţă în organism a unei substanţe psihoactive. Bărbatul a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Ilfov.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/un-sofer-din-ilfov-a-plonjat-cu-masina-in-raul-dambovita-barbatul-a-iesit-pozitiv-la-consumul-de-cocaina-2973361

Ultimă oră

Același autor