12.5 C
Dâmboviţa
29 martie, 2024

Un taur de 400 de kilograme, salvat dintr-o groapă cu păcură de pompierii din Giurgiu

Şase pompieri din Giurgiu au intervenit pentru a scoate un taur cu o greutate de aproximativ 400 de kilograme, rămas captiv într-o groapă cu păcură. Acțiunea a fost contracronometru, dar s-a încheiat cu succes.

Sursa foto: Facebook I ISU Giurgiu

Taurul, de aproximativ 400 de kilograme, a fost

, de pompieri, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă și păcură.

Acțiunea s-a desfășurat pe un teren viran din apropierea adăpostului de câini din oraș.

”Ajunși la caz cu o autospecială dotată cu accesorii specifice de salvare, pompierii, împreună cu persoana care avea în grijă mai multe bovine, dar și cu proprietarul taurului au reușit să îl scoată din locul respectiv. Animalul, epuizat, dar fără răni vizibile, a rămas în grija proprietarului”, a precizat purtătorul de cuvânt ISU Dâmbovița.

Citeşte şi:

Un taur, de aproximativ 400 de kg, a fost salvat, în urmă cu puțin de pompieri după ce a căzut într-o groapă plină cu apă și păcură. Acțiunea de salvare contracronometru s-a desfășurat pe un teren viran din apropierea adăpostului de câini. Ajunși la caz cu o autospecială dotată cu accesorii specifice de salvare, pompierii, împreună cu persoana care avea în grijă mai multe bovine, dar și cu proprietarul taurului au reușit să îl scoată din locul respectiv. Animalul, epuizat, dar fără răni vizibile, a rămas în grija proprietarului.

Publicată de

pe Joi, 6 aprilie 2023

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/taur-400-kilograme-salvat-groapa-pacura-pompieri-giurgiu-670791.html

Ultimă oră

Același autor