17.4 C
Dâmboviţa
30 aprilie, 2024

UPDATE. Elena Udrea a câștigat șefia PMP

7 iunie 2014

UPDATE 16.45: Elena Udrea a fost aleasă, sâmbătă, la Congresul PMP, în funcţia de preşedinte al acestui partid, obţinând 742 voturi, în timp ce contracandidatul său Daniel Funeriu a întrunit 209 voturi.

Primul congres al Partidului Miscarea Populara, la care va fi aleasa conducerea formatiunii, are loc azi, la Palatul Parlamentului, la reuniune participand aproximativ 1.200 de delegati ai organizatiilor PMP din tara si din diaspora.

In cadrul congresului vor fi alesi presedintele, vicepresedintii, secretarul general si cei doi secretari generali adjuncti si va fi stabilita structura unui Consiliu Executiv National, viitorul organ de conducere al partidului, care va fi compus in total din 24 de membri. La functia de presedinte al PMP si-au anuntat candidatura Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu si Gelu Visan. Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu si Gelu Visan s-au retras din cursa pentru sefia PMP, anuntand ca o sustine pe Elena Udrea, in timp ce Adrian Papagagi s-a retras in favoarea lui Funeriu.

Agricultura are nevoie de două lucruri pentru a prospera. Lumina, care vine de la soare și apa, pe care o poți lua ori din…

Sursa: https://romanialibera.ro/tech/elena-udrea-si-daniel-funeriu-in-lupta-pentru-sefia-pmp-338293/

Ultimă oră

Același autor