13.5 C
Dâmboviţa
19 septembrie, 2024

VIDEO Incendiu puternic la o hală din Dâmbovița. A fost emis mesaj RO-Alert

Imagini dramatice la Butimanu, din județul Dâmbovița. O hală de o mie de metri pătrați a luat foc. Flăcările sunt foarte mari și un fum gros se ridică deasupra localității. Oamenii au fost sfătuiți, prin RO-Alert, să nu se apropie de zona în care are loc incendiul și să stea în case cu geamurile închise. Sunt mobilizate 5 echipaje de pompieri și unul SMURD din mai multe localități ale județului.

„În jurul orei 04,14 am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui incendiu produs la o hală situată în localitatea Butimanu. Garda de Intervenţie Corneşti intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul de Pompieri Târgovişte cu o autospecială de stingere şi o autospecială cu hidroperforare, Detaşamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de stingere, Detaşamentul de Pompieri Pucioasa cu o autospecială de stingere, iar Garda de Intervenţie Răcari cu un echipaj SMURD”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Se acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Până la acest moment nu au fost identificate victime, adaugă sursa menţionată.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/video-incendiu-puternic-la-o-hala-din-dambovita-a-fost-emis-mesaj-ro-alert-2925533

Ultimă oră

Același autor