19.4 C
Dâmboviţa
30 aprilie, 2024

Câmpul spectaculos din România unde poți să vezi un milion de lalele. Prețul unui bilet de acces

Un spectacol natural impresionant a devenit senzație. Un milion de lalele înflorite pot fi văzute pe un câmp din România.

Sursa foto: Facebook | Cristina Andreea

Un câmp vast, ce adăpostește peste un milion de

înflorite, a devenit punctul fierbinte al rețelelor sociale, fiind ideal pentru cei în căutare de locuri „instagramabile”.

Inițiativa de a crea acest câmp de lalele din localitatea Pătroaia Deal, județul Dâmbovița este inspirată din Olanda, iar organizatorii sunt încântați de succesul inițiativei în primul an de deschidere.

Recomandare din top articole

„Impactul este colosal și ne bucurăm foarte tare. Asta ne încurajează să extindem proiectul în viitor. Avem planuri să aducem peste 1.000 de sortimente, împreună cu alte flori și zone de relaxare pentru vizitatori”, a declarat Gabi Popa, responsabil cu înființarea plantației.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu câmpul de lalele.

Câmpul de lalele, cunoscut sub numele de „Blooms Experience”, se întinde pe o suprafață de trei hectare dintr-un total de șase hectare de teren. Aici se găsesc peste 600 de soiuri de lalele, în diferite forme, culori și dimensiuni. Ambianța este completată de muzică simfonică și diferite evenimente culturale, cum ar fi concerte de pian și prezentări de modă.

Vizitatorii sunt încântați de experiența oferită de acest paradis floral. Jeni, o vizitatoare entuziastă, a descris locul ca fiind „superb”, amintindu-și de peisajele văzute în Olanda doar în poze. Alți vizitatori au lăudat liniștea și frumusețea locului, declarând că această experiență îi face să se simtă relaxați și încântați.

Plantația de lalele poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 9,00 și 18,00, iar costul unui bilet este de 30 de lei. Copiii cu vârsta de până în 7 ani au acces gratuit. Pe lângă admirarea florilor, vizitatorii au oportunitatea de a crea propriile buchete și de a achiziționa lalele la prețuri accesibile.

Cu terase amenajate și un mic bar pentru a oferi o pauză relaxantă, acest loc devine o atracție de neocolit pentru iubitorii de natură și frumusețe, potrivit Agerpres.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/camp-un-milion-de-lalele-romania-dambovita-patroaia-deal-706814.html

Ultimă oră

Același autor