17.4 C
Dâmboviţa
30 aprilie, 2024

Dâmboviţa: Bărbat care a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide, găsit de poliţişti. El a fost dus la spital, existând suspiciunea că a ingerat un cocktail de medicamente

astăzi, 17:19

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care a plecat de acasă, marţi, ameninţând că se sinucide, a fost căutat şi găsit de poliţişti, după ce soţia lui a cerut sprijinul autorităţilor. Pentru că există suspiciunea că bărbatul a înghiţit mai multe medicamente dizolvate într-un lichid, el a fost dus la spital.

Poliţiştii din Dâmboviţa s-au mobilizat şi au pornit în căutarea bărbatului în vârstă de 62 de ani, din localitatea Sălcuţa, după ce soţia acestuia a mers la o secţie de Poliţie, marţi, în jurul orei 13, şi a anunţat că soţul ei a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide.

Mai multe echipe au pornit în căutarea bărbatului, în oraşul Titu, dar şi în comunele învecinate.

”Bărbatul a fost identificat de poliţişti pe un câmp între localităţile Lunguleţu şi Titu, având un recipient de 2 litri în care ar fi dizolvat mai multe medicamente pe care le-ar fi consumat”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/dambovita-barbat-care-a-plecat-de-acasa-amenintand-ca-se-sinucide-gasit-de-politisti-el-a-fost-dus-la-spital-existand-suspiciunea-ca-a-ingerat-un-cocktail-de-medicamente-1922401916582024041721560649

Ultimă oră

Același autor