22.9 C
Dâmboviţa
29 aprilie, 2024

Dâmboviţa: Bărbat salvat după ce a fost prins sub un mal de pământ

sâmbătă, 14:59

Un bărbat care sâmbătă săpa un şanţ şi a fost surprins de prăbuşirea unui mal de pământ a fost salvat de către pompierii dâmboviţeni. El a fost scos teafăr şi dus la spital, pentru investigaţii medicale amănunţite.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în jurul orei 12:45 în localitatea Gemenea din judeţul Dâmboviţa.

„Echipajele de intervenţie ajunse la locul evenimentului au identificat o persoană de sex masculin surprinsă sub un mal de pământ, conştientă şi cooperantă. S-a acţionat imediat pentru extragerea victimei de sub malul de pământ şi transportarea acesteia la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

La acţiunea de salvare au participat pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Târgovişte care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, un container pentru intervenţii de căutare-salvare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă. De asemenea, la faţa locului au fost trimise şi două echipaje medicale, unul de la SMURD, celălalt de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.

Sursa: https://www.news.ro/social/dambovita-barbat-salvat-dupa-ce-a-fost-prins-sub-un-mal-de-pamant-1922405906302024041421549928

Ultimă oră

Același autor