18.3 C
Dâmboviţa
28 aprilie, 2024

Dâmboviţa: Peste 80 de kilograme de peşte, găsite de jandarmi în portbagajul unei maşini

Peste 80 de kilograme de peşte au fost confiscate de jandarmi pe o stradă din Ghirdoveni, judeţul Dâmboviţa.

Peştele, din speciile crap şi chefal, era vândut din portbagajul unei maşini.

Jandarmii au depistat, duminică, pe o stradă din localitatea Ghirdoveni, un bărbat în vârstă de 40 ani, care comercializa ilegal peşte din portbagajul autoturismului.

Jandarmii au confiscat cantitatea de 85 kg de peşte, din speciile crap, caras şi chefal, iar persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru comercializare de peşte fără documente legale.

Maşina folosită pentru transportul mărfii a fost confiscată şi lăsată în custodia persoanei în cauză, iar actele de sesizare vor fi înaintate poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor legale, au transmis, lluni, jandamii.

Cantitatea de peşte a fost predată către reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa.

„Deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui constituie infracţiune. Documentele de provenienţă vor însoţi mărfurile, indiferent de locul în care acestea se află, pe timpul transportului, al depozitării sau al comercializării. Prin documente de provenienţă se înţelege, după caz, factura fiscală, factura, avizul de însoţire a mărfii, documentele vamale, factura externă sau orice alte documente stabilite prin lege”, spun jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 12:51

astăzi, 12:47

astăzi, 12:43

astăzi, 12:35

astăzi, 12:11

astăzi, 06:28

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/dambovita-peste-80-de-kilograme-de-peste-gasite-de-jandarmi-in-portbagajul-unei-masini-22252396

Ultimă oră

Același autor