15.5 C
Dâmboviţa
26 aprilie, 2024

O autospecială a poliției a fost lovită de un șofer, care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. S-au tras focuri de armă

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Publicat la 7 decembrie 2022, 19:12

Un șofer care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a lovit autospeciala în care aceștia se aflau. Autoturismul era în evidența autorităților pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Inspectoratul de Poliției Județean (

a informat, miercuri, că o autospecială de Poliție a fost lovită de un șofer care a refuzat să oprească la semnale, iar ulterior, în timpul urmăririi, au fost trase focuri de avertisment. Incidentul a avut loc pe raza localității dâmbovițene, Gemenea.

„La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 23,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Voineşti, alături de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au urmărit un autoturism care, în localitatea Gemenea, nu a oprit la semnalul poliţiştilor”, a precizat

Focuri de avertisment au fost trase de polițiști

Potrivit autorităților, autoturismul şi-a continuat deplasarea către oraşul Pucioasa, iar în timpul urmăririi a avariat o autospecială. „Mașina a fost urmărită până la intersecţia dintre strada Luceafărului cu strada Duzilor, unde a pătruns în curtea domiciliului”.

Pentru a-l opri pe șoferul fugar,

polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de avertisment în plan vertical . Potrivit autorităților, existau dovezi conform cărora autoturismul era implicat în mai multe infracțiuni. Nimeni nu a fost rănit, iar cei aflați în mașină au fost prinși și duși la sediul Poliției pentru a fi audiați, potrivit

Maşină de poliţie, lovită de un şofer care a crezut că e radar

Un incident similar a avut loc în luna august a acestui an, când doi

au fost răniţi într-un

produs pe DN 10, în localitatea buzoiană Măgura, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de un autoturism. Șoferul a crezut că maşina poliţiei este echipată cu radar, a vrut să frâneze, însă a derapat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi poliţişti din autospecială, în vârstă de 34, respectiv 44 de ani, care au fost preluaţi de ambulanţă în vederea evaluării medicale şi acordării îngrijirilor de specialitate. Șoferul s-a ales cu dosar penal după ce a lovit mașina polției fără să vrea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Publicat in categoriile:

Ne puteți urmări pe

sau pe

Sursa: https://evz.ro/o-autospeciala-a-politiei-a-fost-lovita-de-un-sofer-care-a-refuzat-sa-opreasca-la-semnalele-politistilor-s-au-tras-focuri-de-arma.html

Ultimă oră

Același autor