14.4 C
Dâmboviţa
29 aprilie, 2024

Sorin Anghel, victima din Padina, era vărul temutului Florin Ghinea, zis Ghenosu

Publicat la 13 februarie 2024, 09:01

Sorin Anghel. Sursa foto: capuură video- EVZ

Sorin Anghel a fost înjunghiat cu o macetă la o petrecere. Incidentul s-a produs sâmbătă noapte la un hotel de lux din zona montană Padina, județul Dâmbovița.

Sorin Anghel a mers împreună cu soția sa pentru a sărbători de ziua îndrăgostiților. Dar în acea noapte totul s-a transformat într-un coșmar. Principalii suspecți ai crimei de la hotelul de lux din zona

au fost reţinuţi deja. Intre timp, apar noi detalii despre Sorin Anghel, ucis cu sânge rece.

Sorin Anghel era vărul temutului Florin Ghinea, zis Ghenosu

Potrivit informaţiilor obţinute de jurnaliştii de la Cancan.ro., decedatul avea legături strânse cu un celebru interlop. Mai exact, sursele susțin că Sorin Anghel era cunoscut în lumea interlopă din județul

sub numele de Soreață. Era, de asemenea, vărul temutului Florin Ghinea, zis și Ghenosu.

Sorin Anghel a fost patronul unei firme de pază despre care se spunea că, în realitate, ar fi fost condusă din umbră tot de Ghenosu. De asemenea, la momentul incidentului, Sorin Anghel se afla la masă cu Eugen Sârbu, la rândul lui văr al lui Florin Ghinea, și cu un anume Voicu, locotenent de încredere al liderului interlop, mai scriu cei de la cancan.ro.

Sursa foto: EVZ

Atacatorii ar fi livrat droguri în acel hotel

Mai multe persoane au ajuns la Poliție, printre care și

, care a apărut în mai multe filmări în timp ce petrecea cu suspecții. Potrivit unor surse din interiorul anchetei, înainte de crimă, ucigașii ar fi livrat droguri pe care le-ar fi consumat mulţi dintre cei prezenți la petrecere.

Alex Velea. Sursa foto: Capută video EVZ.

Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, a lăsat în urmă o soție și doi copii minori. În cursul zilei de luni, suspecții crimei au fost aduși în fața magistraților. Cei trei au fost reținuți la scurt timp după tragedie.

Există ipoteza potrivit căreia conflictul ar fi început după ce atacatorii ar fi jignit-o pe partenera lui Soreață, care s-ar fi urcat pe un scaun și ar fi dansat. Ar fi urmat un schimb de replici, apoi crima. Sorin Anghel și-a dat ultima suflare în parcarea Hotelului Belmont.

„Atât pot să vă spun, lucrurile și circumstanțele sunt altele decât cele vehiculate în presă. Mai multe detalii nu pot să dau. Noi acum pregătim apărarea, analizăm toate informațiile, dar cert pot să spun că lucrurile nu stau așa cum au fost prezentate„, a declarat avocatul acestora.

Cei trei suspecți fac parte dintr-un clan temut din București

Cei trei atacatori sunt Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin. Aceştia sunt fiii vrăjitoarei Sidonia și fac parte din temutul clan Fabian. Clanul este unul destul de cunoscut de poliţişti.

În anul 2022, poliţiştii au găsit în locuințele clanului droguri și arme letale. De asemenea, au fost acuzații de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/sorin-anghel-ucis-maceta-varul-temutului-florin-ghinea-ghenosu.html

Ultimă oră

Același autor