18.3 C
Dâmboviţa
28 aprilie, 2024

Şofer de 18 ani depistat pozitiv la drugtest, la un control în trafic

Un şofer de 18 ani a fost depistat pozitiv la drugtest la un control în trafic, pe DN 72, pe raza comunei dâmboviţene Dărmăneşti, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au oprit pentru control, pe DN 72, în comuna Dărmăneşti, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Dărmăneşti. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, precizează IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Controlul în cadrul căruia a fost oprit în trafic şoferul de 18 ani a avut loc sâmbătă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/sofer-de-18-ani-depistat-pozitiv-la-drugtest-la-un-control-in-trafic-2693117

Ultimă oră

Același autor