17.9 C
Dâmboviţa
29 aprilie, 2024

Accident grav în Dâmbovița! O femeie și un copil au fost loviți în plin de o mașină. Minorul a fost proiectat pe sensul opus unde a fost lovit de un alt autoturism

Nu trece o zi fără ca pe șoselele din România să nu aibă loc un accident grav. O femeie împreună cu copilul său au fost loviți duminică seară de o mașină pe DN 7, în judeţul Dâmboviţa. Impactul a fost atât de puternic încât minorul în vârstă de nouă ani a fost proiectat pe sensul opus unde a fost lovit de un alt autoturism

17 sept. 2023, 23:32

Accident grav în Dâmbovița! O femeie și un copil au fost loviți în plin de o mașină

Accident grav în Dâmbovița! O femeie și un copil au fost loviți în plin de o mașină. Incidentul s-a produs după ce femeia în vârstă de 48 de ani și fiul său de nouă ani s-au angajat să traverseze printr-un loc nepermis.

Citește și

La un moment dat, cei doi au zărit o mașină care se deplasa din direcţia Bucureşti-Piteşti, iar atunci au început să alerge. Din păcate, acțiunea lor s-a dovedit a fi una nechibzuită și asta pentru că au fost acroșați de mașina la volanul căreia se afla o șoferiță de 27 de ani.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Lunguleţu. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că doi pietoni, respectiv o femeie de 48 de ani şi un copil de 9 ani, ar fi fost acroşaţi şi accidentaţi de un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care s-ar fi deplasat din direcţia Bucureşti-Piteşti”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

În urma impactului, copilul a fost proiectat pe sensul opus, unde a acroşat de un alt autoturism condus de un bărbat de 23 de ani.

”În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniţi. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au mai transmis reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Încă un accident pe DN 7, în judeţul Sibiu – Trei maşini s-au ciocnit, trei persoane fiind rănite

Trei maşini s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Sibiu, trei persoane fiind rănite. ”Poliţiştii serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Tălmaciu. Din primele cercetări efectuate la fata locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că în accident sunt implicate 3 autoturisme, cauza accidentului urmând a fi stabilită”, a transmis, sâmbătă, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că maşinile erau conduse de: un bărbat de 47 de ani, sibian; un bărbat de 32 de ani din Boiţa şi in bărbat de 27 de ani din Avrig.

”Traficul rutier este uşor afectat însă la aceasta ora nu sunt valoari mari de trafic”, anunţă Poliţia Sibiu, însă circulaţia pe DN 7 este complet blocată, în judeţul Vâlcea, din cauza altui accident rutier.

”Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane implicate în accident. Un bărbat de 47 de ani cu un traumatism cranian, o femeie de 50 de ani cu traumatism la picior şi un bărbat care a fost preluat de echipajul SAJ”, au transmis oficialii ISU Sibiu.

Toate cele trei persoane au fost transportate la UPU Sibiu, conştiente

Accidente grave şi Galaţi: Un tânăr din Republica Moldova, mort în accident rutier

Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova a murit, iar o femeie a fost rănită intr-un accident rutier produs, sâmbătă, în judeţul Galaţi.

Conform IPJ Galaţi, accidentul s-a produs pe DE 581, în afara localităţii Cosmeşti. ”Din verificările preliminare efectuate la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, s-a stabilit faptul că un tânăr, cu vârsta de 26 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autotren, prevăzut cu semiremorcă, înmatriculat în Republica Moldova şi încărcat cu şampanie, pe DE 581, dinspre localitatea Cosmeşti către localitatea Tişiţa, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, astfel că a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat pe partea stângă intrând în coliziunea frontală cu o autoutilitară care era condusă regulamentar, din sens invers, de un femeie, cu vârsta de 50 de ani, domiciliată în oraşul Târgu Frumos, din judeţul Iaşi”, anunţă IPJ Galaţi.

În urma impactului, conducătorul TIR-ului a decedat, iar conducătoarea autoutilitarei a fost rănită uşor şi a fost preluată şi transportată la spital.

Traficul rutier a fost blocat circa o oră pe ambele sensuri de mers, iar apoi s-a circulat alternativ pe o singură bandă de mers până la degajarea completă a carosabilului.

Sursa: https://www.romaniatv.net/accident-grav-in-dambovita-o-femeie-si-un-copil-au-fost-loviti-in-plin-de-o-masina-minorul-a-fost-proiectat-pe-sensul-opus-unde-a-fost-lovit-de-un-alt-autoturism_7758586.html

Ultimă oră

Același autor